Spring naar inhoud

Guest's Foto
Welkom,
Guest
Wenst u zich te registreren?


Foto
- - - - -

WMP - Uitvoeren Van De Server Is Mislukt


  • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten
59 reacties op dit onderwerp

#1 SWAT4

SWAT4

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 329 berichten

Geplaatst 03 februari 2011 - 14:34


Hallo,

Ik heb een probleem met WMP, namelijk als ik een mp3 bestand wil afspelen dan laad de computer een tijdje en krijg ik de melding dat het uitvoeren van de server is mislukt.

Ik heb dit probleem al eens eerder gekregen en opgelost, ik opende Programma's en Onderdelen, Windows-onderdelen in- of uitschakelen, plusje bij Mediaonderdelen en het vinkje bij Windows Media Player + Windows Media Center weghalen, computer opnieuw opstarten en weer hetzelfde doen als hierboven alleen dan vinkjes weer aanvinken.

Ik heb dus weer hetzelfde gedaan als hierboven, maar nu is het probleem dat wanneer ik de vinkjes voor Windows Media Player + Windows Media Center weer wil aanvinken en op OK klik dat ik de foutmelding krijg : "Er is een fout opgetreden. Niet alle onderdelen zijn gewijzigd." Dus hij schakelt Windows Media Player en Windows Media Center niet meer in.

Ik ging dus even verder zoeken op google voor andere oplossingen en had er een gevonden. Ik opende Services.msc en klikte bij Windows Media Player Network Sharing rechtermuisknop --> Restart. Hij was dus eerst bezig met stoppen maar hij liep vast want na ongeveer een half uur zag ik nog steeds de melding dat hij bezig was met stoppen, en ik kon ook niet annuleren klikken, dus ik startte de computer opnieuw op om het opnieuw te proberen maar nu zie ik dat Windows Media Player Network Sharing helemaal verdwenen is in Services. En bij mp3 bestanden zie ik ook dat WMP helemaal verdwenen is, ik kan niks meer openen met WMP. Ik zie het niet als ik klik op Openen met of Standaardprogramma selecteren.

Nu heb ik dus een probleem erbij en durf ik niet meer zomaar iets uit te proberen wat ik gewoon als eerste op google vind. Hopelijk kunnen jullie mij helpen dit op te lossen.

Alvast bedankt

SWAT4

#2 kweezie wabbit

kweezie wabbit

    Supervisor

  • Supervisor
  • 25726 berichten

Geplaatst 03 februari 2011 - 14:48

Probeer met een systeemherstel terug te gaan naar een herstelpunt van net voor je het probleem kreeg om de mp3 af te spelen.

Als je tevreden bent over ons, vertel het dan aan gans de wereld.
Als je niet tevreden bent, vertel het dan alleen aan ons.


Bezoek onze VIDEOZONE: info in woord en beeld !


#3 SWAT4

SWAT4

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 329 berichten

Geplaatst 03 februari 2011 - 14:55

Probeer met een systeemherstel terug te gaan naar een herstelpunt van net voor je het probleem kreeg om de mp3 af te spelen.


Systeemherstel is uitgeschakeld, ik kan het weer inschakelen maar ik weet niet hoe.. en Windows Help helpt niet echt veel.
Kunt u mij misschien uitleggen hoe ik Systeemherstel weer kan inschakelen ?
Alvast bedankt

#4 Asus

Asus

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 17602 berichten

Geplaatst 03 februari 2011 - 15:39

Hallo,

ivm je vraag over systeemherstel : Xp, Vista of 7 ?

Grtjs
Theory is when you know something, but it doesn't work ... practice is when something works, but you don't know why ...

#5 SWAT4

SWAT4

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 329 berichten

Geplaatst 03 februari 2011 - 15:57

Hallo,

ivm je vraag over systeemherstel : Xp, Vista of 7 ?

Grtjs


Windows 7

#6 Asus

Asus

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 17602 berichten

Geplaatst 03 februari 2011 - 15:59

Hier vind je het antwoord op je vraag ivm het inschakelen van systeemherstel : ( Systeemherstel inschakelen of uitschakelen )
Theory is when you know something, but it doesn't work ... practice is when something works, but you don't know why ...

#7 SWAT4

SWAT4

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 329 berichten

Geplaatst 03 februari 2011 - 16:21

Hier vind je het antwoord op je vraag ivm het inschakelen van systeemherstel : ( Systeemherstel inschakelen of uitschakelen )


Bedankt voor het filmpje, ik heb het configuratiescherm geopend, Systeem en Beveiliging, Systeem, Systeembeveiliging, ik heb de C:\ Schijf geselecteerd en op configureren geklikt, Systeeminstellingen herstellen en vorige bestandsversie terugzetten heb ik aangevinkt, alles zoals in het filmpje tot nu toe maar als ik OK klik krijg ik de volgende foutmelding :

"Er is een onverwachte fout in de eigenschappenpagina opgetreden:

De systaxis van de bestandsnaam, mapnaam, of volumenaam is onjuist.
(0x8007007B)

Sluit de eigenschappenpagina en probeer het opnieuw".

Deze melding krijg ik 2x achter elkaar.
Maar als ik annuleren heb gedrukt zie ik bij Beschikbare stations dat de beveiliging wel is ingeschakeld van de C:\ schijf.

Ik heb hier even een Printscreen van gemaakt om te laten zien hoe het eruit ziet :
* MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

Wat zou ik nu kunnen doen ?

Alvast bedankt

Bewerkt door SWAT4, 03 februari 2011 - 16:24.


#8 Asus

Asus

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 17602 berichten

Geplaatst 03 februari 2011 - 16:41

Je kan proberen om systeemherstel opnieuw in te stellen, da's een mogelijkheid.

Klik links onderaan op de Windowsknop (start) en zet je cursor op 'computer'.

Nu klik je RECHTS op 'computer' en selecteer je 'eigenschappen'.

Klik nu op 'systeembeveiliging', linker kolom.

Je krijgt nu een nieuw scherm te zien, hier klik je op 'configureren'...in het volgende scherm schakel je systeembeveiliging uit, klikt op 'toepassen' en 'ok'.

systeemherstel.jpg

Nu sluit je dit alles en ga je via dezelfde weg terug om het opnieuw te activeren, je schakelt systeemherstel opnieuw in (voor je c-schijf) en klikt dan op 'maken'.
Theory is when you know something, but it doesn't work ... practice is when something works, but you don't know why ...

#9 SWAT4

SWAT4

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 329 berichten

Geplaatst 03 februari 2011 - 17:03

Je kan proberen om systeemherstel opnieuw in te stellen, da's een mogelijkheid.

Klik links onderaan op de Windowsknop (start) en zet je cursor op 'computer'.

Nu klik je RECHTS op 'computer' en selecteer je 'eigenschappen'.

Klik nu op 'systeembeveiliging', linker kolom.

Je krijgt nu een nieuw scherm te zien, hier klik je op 'configureren'...in het volgende scherm schakel je systeembeveiliging uit, klikt op 'toepassen' en 'ok'.

[ATTACH=CONFIG]8934[/ATTACH]

Nu sluit je dit alles en ga je via dezelfde weg terug om het opnieuw te activeren, je schakelt systeemherstel opnieuw in (voor je c-schijf) en klikt dan op 'maken'.


Bedankt voor je reactie, nu is mijn Systeemherstel ingeschakeld. Weer een ander probleem opgelost.
Maar als ik Systeemherstel open krijg ik de volgende melding :

"Er zijn geen herstelpunten op het systeemstation van uw computer gemaakt.
Open Systeembeveiliging als u een herstelpunt wilt maken".

Ik kan dus met Systeemherstel mijn probleem niet oplossen..
Is er misschien een andere manier mogelijk ?

Alvast bedankt

#10 Asus

Asus

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 17602 berichten

Geplaatst 03 februari 2011 - 17:15

Systeemherstel is dus al opgelost...gedeeltelijk...ttz, het is actief vanaf nu en dat was het niet...
We kunnen dus nu niet op een herstelpunt terugvallen.

Nu eens kijken naar het volgende :

configuratiescherm --> programma's --> standaardprogramma's --> een bestandstype of protocol aan een programma koppelen.

Staat .mp3 gelinkt aan WMP ?

koppelingen.jpg

Bewerkt door Asus, 03 februari 2011 - 17:18.

Theory is when you know something, but it doesn't work ... practice is when something works, but you don't know why ...

#11 SWAT4

SWAT4

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 329 berichten

Geplaatst 03 februari 2011 - 17:33

Systeemherstel is dus al opgelost...gedeeltelijk...ttz, het is actief vanaf nu en dat was het niet...
We kunnen dus nu niet op een herstelpunt terugvallen.

Nu eens kijken naar het volgende :

configuratiescherm --> programma's --> standaardprogramma's --> een bestandstype of protocol aan een programma koppelen.

Staat .mp3 gelinkt aan WMP ?

[ATTACH=CONFIG]8935[/ATTACH]


Nee, hij staat gelinkt aan WLMM, en als ik klik op Ander programma staat WMP er niet bij..
Ik kan de mp3's wel gewoon open met bijvoorbeeld VLC, niet dat ik geen een mp3 kan openen, maar het lijkt gewoon alsof WMP helemaal verdwenen is van mijn computer..[COLOR="Silver"]

#12 Asus

Asus

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 17602 berichten

Geplaatst 03 februari 2011 - 17:33

Probeer het Microsoft Fix it Solution Center : ( Microsoft Fix it Solution Center: troubleshooting software issues )

Klik op Mediaplayer --> muziek en geluid --> problemen met het afspelen van geluid automatisch opsporen en verhelpen.
Theory is when you know something, but it doesn't work ... practice is when something works, but you don't know why ...

#13 SWAT4

SWAT4

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 329 berichten

Geplaatst 03 februari 2011 - 17:44

Probeer het Microsoft Fix it Solution Center : ( Microsoft Fix it Solution Center: troubleshooting software issues )

Klik op Mediaplayer --> muziek en geluid --> problemen met het afspelen van geluid automatisch opsporen en verhelpen.


Ik kan helaas nog steeds geen bestanden met WMP openen, ik zie hem nergens en hij verschijnt ook niet bij "Openen met" en "Standaardprogramma selecteren"..
Heeft u misschien nog een andere mogelijke oplossing voor mij ?
Alvast bedankt

#14 Asus

Asus

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 17602 berichten

Geplaatst 03 februari 2011 - 17:49

Vind je hem niet terug in je lijst 'alle programma's' nadat je op de startknop hebt geklikt?...

wmp.PNG

Bewerkt door Asus, 03 februari 2011 - 17:53.

Theory is when you know something, but it doesn't work ... practice is when something works, but you don't know why ...

#15 SWAT4

SWAT4

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 329 berichten

Geplaatst 03 februari 2011 - 17:52

Vind je hem niet terug in je lijst 'alle programma's' nadat je op de startknop hebt geklikt?...


Nee, helaas niet..

#16 Asus

Asus

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 17602 berichten

Geplaatst 03 februari 2011 - 17:56

Hier ( Windows Media Player - Microsoft Windows ) kan je Windows Media Player 12 downloaden.
Theory is when you know something, but it doesn't work ... practice is when something works, but you don't know why ...

#17 SWAT4

SWAT4

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 329 berichten

Geplaatst 03 februari 2011 - 18:00

Hier ( Windows Media Player - Microsoft Windows ) kan je Windows Media Player 12 downloaden.


Maar is het dan niet zo dat ik een melding krijg dat WMP al is geïnstalleerd ?
Want ik weet niet of mijn WMP nou weg/verwijderd is van mijn computer of dat het gewoon verdwenen is en dat ik het op een of andere manier weer tevoorschijn moet halen...

#18 Asus

Asus

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 17602 berichten

Geplaatst 03 februari 2011 - 18:18

Da's idd de vraag hé...

WMP maakt zowiezo deel uit van Windows.

Als ie er nog op zit krijg je dan ook die melding of mogelijkheid hem te herstellen...

Als ik het juist heb, heb je een herstelpunt gemaakt, dus je loopt geen gevaar als je probeert hem opnieuw te installeren.

Eerst deze nog proberen graag :

configuratiescherm --> programma's --> programma's en onderdelen --> nu klik je in de linker kolom op 'Windowsonderdelen in- of uitschakelen...je haalt het vinkje weg bij mediaonderdelen, klikt op ok en start je pc opnieuw op...

Nadien doe je hetzelfde, maar schakel je mediaonderdelen opnieuw in.

media.PNG

Klik ook eens op dat plusje en kijk of daar mediaplayer aanwezig is.
Theory is when you know something, but it doesn't work ... practice is when something works, but you don't know why ...

#19 clarkie

clarkie

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 20992 berichten

Geplaatst 03 februari 2011 - 18:29

een extra zoekoptie is:
ga naar je verkenner, open je c-schijf.
Open de map program files.
Klik daar als ze er al staat op windows media player.

Je ziet in je verkenner zoiets als dit:
wm1.jpg

je moet er ook wmplayer (toepassing) zien staan in de rechtervenster.

#20 Asus

Asus

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 17602 berichten

Geplaatst 03 februari 2011 - 18:36

Check in dat geval zowel de map program files als de map program files (x86), afhankelijk of je een 32 of 64 bits Windows 7 hebt.
Theory is when you know something, but it doesn't work ... practice is when something works, but you don't know why ...




0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers

Over ons

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!