Ga naar inhoud

Digicafee

Lid
  • Items

    107
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Reputatie-activiteit

  1. Vind ik leuk
    Digicafee ontving reputatiepunten van ruud in Deel website binnen trekken   
    Het met een gebruiker en paswoord beschermde gedeelte kan ook volautomatisch worden binnengehaald en opgeslagen.
     
    Uitleg vb. voor HTTRACK : https://www.techwalla.com/articles/how-to-configure-httrack-for-a-website-with-password-protection
  2. Vind ik leuk
    Digicafee ontving reputatiepunten van ruud in Deel website binnen trekken   
    Dat is een beetje te vaag om iets zinnigs op te zeggen vrees ik ... Een database heeft records, met velden - géén threads.
    Maar wat je ziet op de pagina's van die site kan je wel downloaden en opslaan.   Daarvoor heb je een 'web crawler'-software nodig.  Er zijn er enkele goede gratis.
     
    Vb. = https://www.httrack.com/ - géén waardeoordeel...
     
    tik anders zelf 'http downloader' 'web crawler' 'offline browser' etc... maar eens in in Google.
     
     
  3. Vind ik leuk
    Digicafee gaf reputatiepunten aan porrelaar in The network early alpha : (her)kent iemand dit?   
    Lijkt mij experimentele software voor huismussen, waardoor zij met elkaar kunnen communiceren (kwetteren) zonder dat zij in dezelfde heg moeten zitten... 😄
     
    Maar nu even zonder gekheid... Zo te zien keek jij in Instellingen > Apps.
    Bekijk je lijst met programma's eens via Configuratiescherm > Programma's en onderdelen. Dan krijg je meer informatie, waaronder de uitgever van het programma. Misschien gaat jou dan een licht op.
     
    En sorteer de lijst met programma's dan ook eens op datum door te klikken op het kopje Geïnstalleerd op. Misschien is het programma meegekomen bij de installatie van een ander programma op dezelfde datum.
    Nee, dat hoeft niet zo te zijn. Die installatiedatum is vaak helemaal niet de datum waarop een programma geïnstalleerd is. Het kan ook de datum zijn waarop dat programma voor het laatst is geüpdatet.
    En het kan ook de datum zijn waarop jij de upgrade naar versie 20H2 hebt uitgevoerd. Ik deed dat op 13-11-2020. Daarom is bij mij de installatiedatum van heel veel programma's 13-11-2020, terwijl die programma's al jaren eerder geïnstalleerd zijn.
    De upgrade naar versie 21H1 had bij  mij dat effect niet. Dat was namelijk niet een echt nieuwe versie te noemen. Die upgrade was in 2 minuten gebeurd. Veel sneller dan een gewone maandelijkse cumulatieve update.
  4. Vind ik leuk
    Digicafee gaf reputatiepunten aan Maxstar in Windows 10 opnieuw installeren   
    Hallo,
     
     
    Ja, wanneer je via de Media Creation Tool van Microsoft een USB-stick aanmaakt om een nieuwe installatie uit te voeren verkrijg je altijd de laatste versie. Op het moment van schrijven is dat versie 21H1 (buildnummer: 19043.1052).
     
     
    Een geheel schone installatie is wellicht niet eens nodig. De ondersteuning voor 1909 is pas onlangs (11-05-2021) ten einde gekomen. Wat je als eerste kan doen is de Update-assistent uitvoeren. Dit hulpprogramma kan je via deze link downloaden. Hiermee kan je Windows 10 upgraden wanneer het via Windows Update zelf spaak loopt. Mocht je een foutmelding krijgen bij de update-assistent geef deze dan even door.
     
  5. Vind ik leuk
    Digicafee gaf reputatiepunten aan Passer in Waarom geen update?   
    https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10  en daar Update Now
    Dus niet met MTC - ook niet met de cat denk ik?
  6. Vind ik leuk
    Digicafee gaf reputatiepunten aan Passer in Waarom geen update?   
    equivalent van - dus is het niet echt MCT ?  (want die indruk heb ik altijd: dat je via die knop nièt met MTC-zelf gaat werken - en mogelijk ligt het hem daar aan,
    dat het dan niet zolang gaat duren: bij MCT (mijn indruk) wordt er altijd eerst een heleboel binnengehaald en nu - lijkt het me, wat ook wel moet kloppen, gezien
    de veel kortere tijd) - dus niet.
    En hierin treed ik je bij: " dit is een héél solide manier om bij een feature update ook zeker te zijn dat alle onderdelen van Windows bij jou nu perfect in orde = up to date geinstalleerd zijn"
    (net als bij werken met MCT natuurlijk)
  7. Vind ik leuk
    Digicafee gaf reputatiepunten aan james48 in Internet verbinding   
    Het klopt wat je schrijft Digicafee, nadat ik VPN dichtgooi, verschijnt er direct Ziggo Internet Access, na het inschakelen van VPN staat er een aantal seconden daarna Ziggo, No Internet Access.
    Wat mij betreft is deze Topic opgelost, met dank aan Digicafee en PC-Helpforum.
     
    Met vriendelijk groet,
    James48
  8. Bedankt
    Digicafee ontving reputatiepunten van Sary in Werkmap delen en bewerken.   
    Eén zaak is zeker met deze foutmelding : je toepassing is de verbinding met de tabellen van de database kwijt of is die even kwijt geweest.
    De meest voor de hand liggende verklaring daarvoor is een netwerkprobleem, al was het voor een nauwelijks merkbare seconde.
  9. Vind ik leuk
    Digicafee ontving reputatiepunten van Dasle in gekregen van iemand,maar waarvoor dient dit?   
    Het zal zijn wat het zegt te zijn vermoed ik nl. een interne voedingsunit ...  Als je dat niet kan thuisbrengen ben je waarschijnlijk ook niet meteen aan het bouwen van een eigen PC toe.
    Maar het is niet waardeloos : weggooien of containerpark vind ik zonde.   Je kan er misschien iemand plezier mee doen !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.