Ga naar inhoud

clarkie

Lid
  • Items

    26.300
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door clarkie

  1. Ga eens naar je Microsoft account en controleer eens of tweetrapsverificatie ingeschakeld is. Schakel uit en probeer dan eens of je account het wel doet. https://support.microsoft.com/nl-nl/account-billing/verificatie-in-twee-stappen-gebruiken-met-uw-microsoft-account-c7910146-672f-01e9-50a0-93b4585e7eb4#:~:text=Meld u aan bij uw Microsoft-account Geavanceerde beveiligingsopties.&text=Kies onder Extra beveiliging en,te scannen met je apparaat.
  2. Als je volgende link gaat lezen in dit geval door gebruik te maken van de Telenet TV app dan staat er *Je kan de Telenet TV-app gebruiken in alle lidstaten van de Europese Unie. Opgelet: je kan niet kijken in Andorra, het Verenigd Koninkrijk (incl. Gibraltar), Isle of Man, Guernsey, Jersey, Zwitserland en alle andere niet-EU-landen. * Sommige programma’s hebben geen uitzendrechten in het buitenland https://www2.telenet.be/residential/nl/producten/telenet-tv/telenet-tv-app.html#:~:text=Werkt je TV-app of website niet meer%3F&text=*Je kan de Telenet TV,andere niet-EU-landen. Of het opzetten van een VPN netwerk je zou helpen??????? Je zou je vraag ook kunnen stellen op het Telenet forum, de netweters: https://www.netweters.be/?category.id=TaalNL Kijk ook eens hier: https://www.netweters.be/t5/forums/searchpage/tab/message?advanced=false&allow_punctuation=false&filter=location&location=forum-board:Telenet_TV-box&q=tv kijken in buitenland
  3. Zowel privaat als voor werk worden bestanden op google Drive bewerkt en ook gedownload met verschillende gebruikers. Vrees dat er standaard geen instelling aanwezig is om te zien hoe vaak een bestand gedownload werd. Het vinkje plaatsen bij Instellingen-> Meldingen-> E-mail, geeft je geen info over hoe vaak gedownload. Bij toch althans niet, instelling stond reeds zo. Ik zie wel bij aangemaakte Google maps kaarten hoe vaak ze bekeken zijn.
  4. @Passer Een Bitlocker versie kan aanwezig zijn op een Home versie, genaamd device encryption . Zie ook volgende links: https://pureinfotech.com/enable-bitlocker-device-encryption-windows-11-home/ https://iboysoft.com/bitlocker/bitlocker-windows-10-home.html https://www.windowscentral.com/how-configure-bitlocker-encryption-windows-11 Voor de herstelsleutel kijk eens naar deze link: https://support.microsoft.com/nl-nl/windows/uw-bitlocker-herstelsleutel-vinden-in-windows-6b71ad27-0b89-ea08-f143-056f5ab347d6
  5. Dat ziet er niet goed uit. Je kan altijd de schijf testen met: https://crystalmark.info/redirect.php?product=CrystalDiskInfoInstaller en of met HD Tune https://www.hdtune.com/files/hdtune_255.exe
  6. Hoe je Contactpersonen exporteert uit Outlook 2019 lees je in volgende link, enkel het eerste gedeelte van stap 1 tot 8 uitvoeren: https://support.microsoft.com/nl-nl/office/contactpersonen-exporteren-uit-outlook-en-gebruiken-in-google-gmail-1bf82c58-6669-45a9-a6be-5f1c5bfc97b0#:~:text=Klik in Outlook op Bestand,en klik vervolgens op Volgende. Onthoud locatie waar je het bestand opgeslagen hebt op je PC. Dan dien je jouw contactpersonen nog in te voegen in Mail via Personen-> op account klikken waarin je de personen wil toevoegen-> Beheer contacten-> Contactpersonen importeren. In het volgend scherm Klik je op Browse (ga nu naar de locatie waar je het bestand vanuit Outlook 2019 hebt geëxporteerd)-> Importeren Als je contacten aanmaakt in Outlook new worden die niet automatisch opgeslagen in Outlook 2019. maar waarom zou je constant verschillende e-mail apps gebruiken? Wat je vraag over favorieten betreft, er leiden meerdere wegen naar Rome. Je andere berichten staan iets verder naar beneden hoor maar als je liever het Telenet account bovenaan ziet staan en of je favorieten verbergen wil waardoor al je aangemaakte accounts onder elkaar staan doe je volgende: Klik met de rechtermuisknop op Favorieten en kies voor verbergen als je de favorieten wil verbergen. Wil je het Telenet account boven het Gmail account staan hebben doe je het volgende: Klik op het Telenet account met de rechtermuisknop en kies Account Beheren. Klik in het volgend scherm achter het Telenet account op Beheren. Kies dan Instellen als primair account. Herstart Outlook new. Op mijn PC stonden bepaalde menu's opeens in het Engels. dus Outlook New is nog New. Voor zover ik gezocht heb is deze functie (nog) niet aanwezig in Outlook new.
  7. Om je adresboek (contacten) over te zetten is het wel handig om te weten vanuit welke Outlook versie je dit wil doen (versie 2016,2019,......) Nieuwe contacten aanmaken en bewaren in Outlook New doe je als volgend: In Outlook New ga je naar personen (1), dan klik je op Nieuwe contactpersoon (2) In het scherm dat dan verschijnt geef je alle info in die je er graag wil plaatsen: Voornaam, Achternaam, mobiel nummer, telefoonnummer, adres, notities, ,......... ook kan je zelf nog categorieën bijvoegen. Klik dan op Opslaan. Je ziet nu dat de contactpersoon toegevoegd is Nog even meegeven dat om je naar je mails te gaan op (1) moet klikken, voor je agenda op (2) en je personen (adresboek met e-mailadressen) op (3).
  8. Heb je het account aangemaakt zoals hieronder getoond? Anders verwijderen en opnieuw invoegen! Klik op Account toevoegen. Geef je e-mail in. Zorg dat Automatisch instellen geselecteerd is. Klik dan op Starten. Volgend scherm krijg je. Dan krijg je onderstaand scherm met vermelding imap, klik op Ja. Dan krijg je volgend scherm met smtp, klik op Ja. Geef verdere details in. Ik koos voor "doorgaan zonder versleuteling".
  9. Ga in eM client naar Menu-> Accounts... Selecteer daar in het linker deelvenster je Telenet account (1). Klik dan op IMAP (2) Controleer dan of onderstaande instellingen met die van jouw overeenkomen. Controleer ook gebruikersnaam en paswoord. Klik dan op SMTP en controleer je instellingen. Als je een e-mail via je Telenet account, en er zijn meerdere e-mail accounts aanwezig, wil versturen controleer dan ook of het bewust account geselecteerd is.
  10. Wat versta je onder "naast verzenden staat geen account"????? Welk e-mail account heb je ingevoerd? Een gmail, Telenet, Skynet,......... account? Mak je gebruik van pop of imap?
  11. Neen. Een adresboek wordt niet zomaar automatisch aangemaakt. Vandaar ook de vraag of je in een nog aanwezig ander e-mailprogramma e-mailadressen (contacten) aangemaakt zijn, die bovendien nog correct zijn en die je in een ander e-mailprogramma wil plaatsen. Indien niet zal je in welk programma je ook wil gebruiken je contacten zelf moeten aanmaken. Dus beslis eerst eens of de aanwezige contacten die in het oude Outlook staan overgezet mogen worden naar een ander e-mail programma en welk programma je hier hoor wil gebruiken.
  12. Welke Windows versie gebruik je waar je op zoek bent naar je contacten? Ook handig om te weten met welk e-mailprogramma ga je in de toekomst werken? Dan om alvast na te gaan of je ooit wel correct contacten aangemaakt hebt in Gmail ga je in Gmail ga je rechts boven naar Google Apps en kies dan Contacten. Is het venster leeg of staan er contacten?
  13. Wat jij noemt Windows Mail is een e-mail programma, een App dus. Dan neem ik aan heb je verschillende e-mail accounts namelijk: ....@gmail.com, .....@telenet.be, .......@outlook, .......@hotmail. Staan bovenstaande accounts allemaal in die ene Mail App?
  14. Waarom plaats je jouw e-mailadres zichtbaar op dit forum? Je maakt zo meer kans op spam en....... Dan wat jouw vraag betreft, probeer onderstaande eens: Bron: https://support.google.com/chrome/answer/9175737?hl=nl
  15. Het zou me niet verwonderen dat er weinig tot geen mailadressen (contacten) correct opgeslagen zijn zoals het hoort. Dat al bij het typen van de eerste letter in Mail het mailadres verschijnt heeft te maken met de functie " automatisch invullen" en is NIET het zelfde als opgeslagen in je contactpersonen. In de App mail worden de gegevens opgeslagen in volgende locatie: Bron: https://www.schoonepc.nl/windows10/apps_mail_personen_agenda.html Kies eerst eens welk mailprogramma je standaard wil gebruiken, voeg daar alle mailadressen correct in zoals het hoort. Weet je niet hoe dit moet geef dat dan door.
  16. Eerst en vooral je gooit je mailadres te grabbel waardoor je meer kans op spam maakt. Dan.....het paswoord van je mailbox (webmail) is normaal gezien niet het zelfde als je inlog voor My proximus. Kijk eerst eens na of je in het bezit bent van 2 paswoorden, eentje voor My proximus en eentje voor je mailbox van proximus. Is dat niet lees dan maar verder.... Volgens mij gebruik je het paswoord om in te loggen op My Proximus voor het aanmaken van je mailaccount in outlook en dat is niet correct. Dus veel kans dat je om in te loggen op Proximus mail het wachtwoord van MY Proximus gebruikt, je krijgt dan inderdaad onderstaand scherm. Dan geraak je op een gegeven moment op een pagina waar je naar My Proximus moet gaan. Je geeft er het correcte paswoord in ,dat voor My Proximus dus. Eenmaal ingelogd op My Proximus moet je nog de stappen vanaf punt 2 volgen om een nieuw paswoord voor je mailbox aan te maken. Noteer het nieuwe paswoord op papier en log uit. Gebruik nu het nieuw aangemaakte paswoord in Outlook om je mailaccount aan te maken.
  17. De mails blijven behouden maar staan in de map Sent en zijn dus niet meer zichtbaar aanwezig. Ik weet niet hoeveel je bewaart bij verzonden..... je zou deze bijvoorbeeld lokaal kunnen opslaan op je harde schijf. Of verzenden naar een ander e-mailadres maar indien het een groot aantal mails betreft is dat een heel gedoe. Ik vond nog enkele andere tips terug: https://learn.microsoft.com/en-us/outlook/troubleshoot/user-interface/incorrect-folder-names niet getest door mij. Er zijn nog tips terug te vinden maar zijn vaak zo omslachtig dat de commentaar van personen die de tips getest hebben is: ik had het beter gelaten zoals het was.
  18. Net als bij TS staan er mappen van Telenet bij mij in het Engels. Heb onderstaande tip even uitgevoerd, echter de mappen blijven in het Engels staan bij mij. Wat wel werkt bij mij is het volgende: Ga naar Bestand in Outlook. Dan klik je op Accountinstellingen. En klik op Accountinstellingen.... In het volgend venster selecteer je het bewuste Telenet account en dubbelklik erop. In het volgend venster zie je mapinstellingen staan, Typ bij Pad van hoofdmap INBOX (in hoofdletters). Klik dan op volgende. Nu krijg je volgend venster. De mappen staan nu netjes in het Nederlands. Maar nu zal je map Verzonden items indien er e-mails aanwezig waren helemaal leeg zijn. Dit komt omdat de mails in de Engelstalige map Sent staan. Hoe krijg je die mails terug in beeld? Door de voorgaande procedure opnieuw te volgen en het woord INBOX te verwijderen. Je mappen staan nu terug in het Engels.
  19. Mogelijke oorzaak kan velerlei zijn….gaande van virus / malware, hardwareproblemen, driver probleem tot fout door updates. Begin alvast eens met je laptop te herstarten door bij het afsluiten te kiezen voor herstarten en niet afsluiten ( waarna je de dan fysieke startknop moet indrukken) lost het herstarten je probleem niet op kan je laten controleren op malware, harde schijf test enz…. De moderators kunnen je hier bij verder helpen.
  20. Wat versta je onder crasht? krijg je een foutmelding? Welke? Maak er anders een schermafbeelding van en plaats die in een volgend bericht. Heb je ook problemen als je filmpjes op Youtube afspeelt? Heb je nog andere problemen met die laptop?
  21. Geen fysieke schrijfbeveiliging, probeer eens scenario 2 in volgende link indien nog niet geprobeerd: https://id.nl/huis-en-entertainment/computer-en-gaming/opslag/zo-kun-je-een-beveiligde-usb-drive-wissen-69401
  22. Misschien ook gemakkelijk als je vermeld welke Apps wel en welke niet benaderd kunnen worden via rechtsklikken. En je bedoelt toch onderstaande mogelijkheid?
  23. Wat versta je onder opgegeven? Zou ook kunnen dat de harde schijf het probleem is, het uitlezen van bestanden op een ander medium zal dan ook een probleem worden.
  24. Kijk eens in de handleiding https://www.google.be/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwioy7-S8K6BAxVDxQIHHWyQBgwQFnoECA4QAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.handleidi.ng%2Fsamsung%2Fgalaxy-tab-s7-fe%2Fhandleiding&usg=AOvVaw1Sqo7TN9tc83FNMKCGzmUp&opi=89978449
  25. Je bezit een smartphone, dan zal je er toch ook wel e-mails op ontvangen neem ik aan? Indien ja, open die Mail app en ga naar je inbox.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.