Ga naar inhoud

dataverlies WD My Book Essential


 Delen

Aanbevolen berichten


Als de WD My Book Essential niet goed herkend wordt vraagt windows om de schijf te formatteren.

MAAR DAT NIET DOEN. Probeer een ander usb slot achteraan de pc en plotseling wordt de externe harde schijf wel herkend!

Het wil dus NIET zeggen dat - als Windows vraagt voor formatteren van de externe harde schijf - dat alles weg zou zijn of de schijf onleesbaar zou zijn. Ook uittrekken van kabel AAN de externe harde schijf uittrekken (en terug insteken) zou oplossing kunnen zijn zodat die terug herkend wordt.

Ik had dit ook voor met mijn WD My Book, bij mijn broer, op zijn vista pc. Gewoon de externe harde schijf op een ander usb opening aansluiten of kabel uittrekken tijdens het draaien van de externe harde schijf. Dan werd die opnieuw herkend.

Ik hoop dat je niet op JA hebt geklikt als hij vroeg om te formatteren...

aangepast door Kurtt
Link naar reactie
Delen op andere sites@superjona:

Asus heeft gelijk. Dit is een probleem dat opgelost kan geraken zonder te formatteren; zeker vandaag nog niet formatteren.

- heb je alle usb's achteraan je computer geprobeerd?

- heb je EEN ANDERE COMPUTER geprobeerd?

Ik heb dit probleem OOK gehad dat die direct vroeg om te formatteren. Dit is op te lossen, bv door andere stroomkabel van de externe harde schijf, of deze even uittrekken of alle usb's vanachter proberen (ook die vooraan de pc). Ook voortdurend in en uitsteken van de usb kabel van de externe harde schijf eens proberen totdat hij herkend wordt. (lang genoeg wachten alvorens je een ander usb slot probeert!)

Welke OS heb je nu weer? + gebruik eens andere computer!

Rare tip als je nog over een image beschikt:

Maak van uw pc een image, en zet een image die je nog hebt terug, probeer dan mijn tips van hierboven. Windows updates kunnen ervoor zorgen dat de boel niet (meer) herkend wordt. Schandalig van Microsoft, maar zo is het nu eenmaal. (Heeft jouw pc ooit die externe harde schijf herkend?, dan moet je zeker deze tip proberen!)

aangepast door Kurtt
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...