Ga naar inhoud

windows xp en videokaart?


AnimeNightcore

Aanbevolen berichten

Hallo,

Ik heb sinds gister een heel trage laptop ik werd er gek omdat een bepaalt spelletje dus te langzaam ging en daardoor me broer me zijn computer wilde geven. Het is een oud ding met windows xp. Ik heb alle updates gedaan en toen heb ik het spel gedownload en opgestart. het begon goed maar toen gingen alle graphics helemaal raar doen en het klopte helemaal niet. Toen heb ik geprobeert de videokaart te updaten die ik niet kon vinden dus probeerde ik nvidia te downloaden maar het gaf een bericht dat het dus niet kon door een bepaalt iets wat ik niet snap. Ik heb dus geen idee waar het aan ligt dat het spel zo raar doet (videokaart schoot mij het eerst naar binnen) en wat kan ik er zelf aan doen om het te laten werken want zelf snap ik er niks van

Hartelijk bedankt, Caro

Link naar reactie
Delen op andere sites

Over welke computer heb je het. Jouw eigen laptop (en welke Windows zit daar op) of heb je het over die pc van je broer (en welke Windows zit daar dan op).
Als je een computer met Windows XP aan het internet hangt, is de kans groot dat je malware hebt binnengehaald.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je een game op een bepaalde computer( oude PC van je broer) wil spelen moet je eerst nagaan of die computer wel aan de systeemvereisten voldoet.

Is dat gebeurt?

 

Indien je het niet weet ga dan naar deze site en doe de test.

Wat is het resultaat?

 

Je eigen laptop is blijkbaar heel traag? Malware is een mogelijkheid.

 

Maar eerst graag meer duidelijkheid over welk probleem op welke computer optreedt en wat je opgelost wil hebben.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
  • 2 weken later...

Aangezien er geen reactie meer komt op dit topic, trekken we hieruit de conclusie dat het opgelost is en sluiten we dit topic af. Mocht je het topic - om één af andere reden - terug heropend wil zien, stuur dan een PB (persoonlijk bericht) naar één van de moderatoren.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.