Ga naar inhoud

Grafische kaart werkt niet meer correct


hugobetty

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

Ik heb een Medion 7818 of ook nog MD 99098. Sedert enkele dagen herkent hij mijn extern groot beeldscherm niet meer. Volgens mij werkt de grafische kaart nog wel want ik kan nog alles op mijn laptop doen maar ik denk dat de grafische kaart mijn HDMI port niet meer herkent. Als ik de HDMI kabel verbind tussen mijn laptop en het extern beeldscherm krijg ik als melding op het beeldscherm "No signal".

Als ik in de beeldscherminstellingen ga laat ik de schermen detecteren en alleen het scherm van de laptop wordt herkend.

 

Kan iemand mij a.u.b. helpen om dit probleem op te lossen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 23
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Zorg dat het extern scherm aangesloten is en voer dan onderstaande uit.

 

Download en installeer Speccy

Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlandskan selecteren. 

Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is. 

525a111b37ea3-Speccy.PNG 

Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware. 
Als dit gereed is selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ". 

In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware. 

Meer info over deze procedure lees je 
HIER

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb ik al allemaal gedaan. Nieuwe kabel gekocht en werkt niet. Aangesloten op een andere laptop en dan werkt het scherm wel. Heb Nvidia Geforce terug geïnstalleerd. Dan werkt alles wel maar van het moment dat ik de laptop afsluit en terug opstart dan werkt het scherm terug niet meer. Rare situatie. Ik zou zeggen dat mijn kaart de HDMI poort niet herkent. Maar hoe dit oplossen????

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.