Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
Nieuwe Layout
De PC Helpforum heeft een nieuw thema/layout sinds 23 augustus. Meer info.

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.falstring

reclames tussendoor

  Aanbevolen berichten

  sinds kort verschijnen de advertenties niet meer boven of onder het kader waarin de posts worden getoond, maar ín de posts zelf, en niet zelden in meerdere posts.

  ik heb op zich geen enkel probleem met advertenties, in het besef dat het forum uiteindelijk ergens van betaald moet worden, maar ik heb moeite met de soort ads die getoond worden.

  zo zag ik zojuist weer reimagerepair voorbij komen, speedcat, driverupdaters  etc etc, spul waarvan we inhoudelijk hier zeggen dat je het niet op je pc moet willen hebben.....

  de geoefende computeraar die zich op het forum meldt, zal beseffen dat het om reclame gaat, en de (soms heel verleidelijk / logisch in beeld gebrachte) downloadknop laten voor wat ie is, maar ik vrees dat de min/meer leek die hier met zijn vraag komt, wel eens zou kunnen denken: hé, meteen al de oplossing, da's handig...!

  kortom: kan er iets gedaan worden aan de plaats waar de ads verschijnen, of - liefst- de inhoud??

   

   

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Geplaatst: (aangepast)

  Je hebt dit al eens eerder aangekaart, falstring. Dat was op 7 april 2015:

  Toen antwoordde Karel dat de advertenties voor ingelogde leden per abuis waren ingeschakeld. En dat lijkt nu weer gebeurd te zijn. Ik ben ingelogd en zie diverse reclames. Vooral de reclames die in een post staan, zijn verwarrend.

   

  Ik zie in jouw post hierboven op dit moment reclame voor WinZip Driver Updater, een programma dat ik niet op mijn pc zou willen hebben.

  In een topic in de malware sectie las ik onlangs dat iemand Reimage had geïnstalleerd, omdat er op dit forum reclame voor wordt gemaakt. Zij meende dat het team dan wel achter die software zou staan...

  Ik ben even een paar topics langsgegaan met uitgeschakelde adblocker. Reimage Repair komt vaak voor als reclame.

   

  Vooral de plaats van de reclames is inderdaad erg vervelend en misleidend. Wanneer het forum voor het voortbestaan afhankelijk is van reclame, dan zou die reclame beter helemaal bovenaan of onderaan de pagina moeten staan en herkenbaar moeten zijn als reclame die niet bij een post hoort.

  aangepast door porrelaar

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Dit is zeker zeer vervelend, in dit onderwerp (van vxvk) zonder adblocker krijg je het volgende:

   

  58c3eb3474b03-voorbeeld.png

   

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   

  Ik moet de problemen van deze TS oplossen door Reimage te verwijderen terwijl in mijn antwoord reclame- er voor word gemaakt komt lekker professioneel over.

  Droske en ik moeten er ons zelfs nog voor verontschuldigen ik vind dit zeer hinderlijk en pijnlijk ook. Het lijkt nu wel dat inkomsten boven de hulp staat deze TS is ook zeer in de war en ik denk dat we die ook kwijt zijn.

  Onderwerp:

   

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Ik zie het alleen als mijn adblocker uitstaat, maar dat hjit tussen in de fixen staat is wel heel erg (het lijkt of ik mezelf dan tegen praat)

  Dat er reclame- moet zijn begrijp ik maar kan dat niet alleen op de begin pagina's of aan de zijkant ?

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Goedemorgen allen,

   

  Mijn excuses voor de late reactie. Ik ben afwezig geweest door ziekte.

   

  Een twee tal weken terug heb ik een experiment opgezet door inderdaad de advertenties terug in de posts te plaatsen omdat we de laatste maanden toch een grote daling zien in inkomsten. Intussen kan ik melden dat "zonet" de originele locaties zijn teruggezet zijn onder de berichten en er niet meer in dus. (De test had geen effect op inkomsten en bleven even laag)

   

  Daarnaast heb ik "R+" geblokkeerd als adverteerder. Het is belangrijk om feedback te krijgen want ook ikzelf ken persoonlijk niet alle software of we deze wensen of niet.

  Als jullie er nog hebben, dan wil ik graag de volledige url die getoond word, graag even via PB.

   

  Het klopt inderdaad dat in April 2015 er geen advertenties waren voor ingelogde leden. Dat was in een periode waar de inkomsten 3 keer zo hoog waren als welke we nu hebben per maand. Als we dit terug gaan invoeren zitten we met een praktisch probleem op termijn.

   

  Ik begrijp dat jullie adblocker gebruiken, maar toch wil ik vragen om PC Helpforum te excluden. We blijven een gratis platform en de enige manier waarbij de nodige kosten kunnen dekken zijn de advertenties. Als iedereen op termijn adblocker gaat gebruiken dan kunnen we hier de boel gaan sluiten.

   

  (Advertenties worden meestal vergoed op basis van aantal weergaves), daarom dat vb enkel op de beginpagina geen nut heeft).

   

  Ik hoop dat ik hiermee op jullie begrip ergens kan rekenen,

   

  Groeten, Karel

   

   

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Bedankt voor de maatregelen die je getroffen hebt, Karel. Ik zie nu weer een duidelijk verschil tussen advertenties en de berichten in een topic.

  Ik laat als reactie op jouw vraag mijn adblocker nu uitgeschakeld voor PCH.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Eindelijk iemand die wat duidelijkheid geeft over de wijze waarop een site inkomsten genereerd;  (Advertenties worden meestal vergoed op basis van aantal weergaves)

  niet dat ik me er in verdiept heb maar ging ervan uit dat je pas een vergoeding kreeg als er ook daad werkelijk op zo'n ad geklikt was.

  inderdaad ik gebruik op al m'n browsers een adblocker en heb daarom het boven genoemde fenomeen niet gezien.

  En om dan ook maar een steentje bij te dragen heb ik deze site op de white list gezet.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Maak een account aan of log in om te reageren

  Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

  Account aanmaken

  Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

  Registreer een nieuwe account

  Inloggen

  Heb je reeds een account? Log hier in.

  Nu inloggen


  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×