Ga naar inhoud

Probleem driver USB port


PaulGJ
 Delen

Aanbevolen berichten

59670fe00e8b7_ScreenHunter_101Jul_1308_12.jpg.135369ea02517a6a8275eb0887a19aa7.jpg

 

NIET URGENT!

Goedemorgen,

De laatste paar weken is het mij herhaaldelijk overkomen, dat spontaan mijn USB port uitviel.
De uitval had betrekking op c:\WINDOWS\system32\DRIVERS\USBHUB3.SYS. Als ik dan opnieuw de drivers installeer dan functioneert alles weer prima.

Op dit moment geen probleem, maar wat mij bezig houdt is waardoor de driver uitvalt en of ik dit zou kunnen voorkomen en hoe ik dit dan moet doen.

Kunt u mij hierover meer vertellen?

Bij voorbaat hartelijk dank,
met vriendelijke groet
Pau

Link naar reactie
Delen op andere sites Delen

 • Welkom op PC Helpforum

 • Leden statistieken

  • Aantal leden
   40.283
  • Meeste online
   1.765

  Nieuwste lid
  gerlino
  Registratiedatum
 • Gerelateerde inhoud

  • Door dreivilo47
   Ik dacht dat alle stuurprogramma's (drivers) up-to-date zijn als de laatste Windows Updates bijgewerkt worden.  Blijkbaar niet als ik ScanCircle uitvoer op m'n laptop.  Dan zijn er van 20 stuurprogramma's een nieuwere versie beschikbaar.
    
   Via Apparaatbeheer (devmgmt.msc) kan je manueel een stuurprogramma bijwerken.  Dit is arbeidsintensief als je er enkele moet doen.
   Er is een snellere manier om dit te doen, nl. een driver updater tool.  Maar welke gratis tool is nu de beste?: Snappy Driver Installer, Driver Booster, DriverPack Solution, ...?
    
   Of is er nog een andere manier in Windows 10 buiten Apparaatbeheer?
  • Door lucderoeck
   Ik heb de gewoonte om tijdens vrije momenten via mijn samsung tab A op het internet pdf files te downloaden. Later verbind ik er een usb stick aan (32gb) om de files ook daar op te slaan. Dat gaat probleemloos. Geen foutmeldingen. Ik sluit die stick dan later aan op een usb ingang op mijn desktop pc hp compaq -een oud beestje maar hij werkt nog- en dan wordt de stick wel herkend, maar de pdf files zijn nu ineens TXT files geworden met O bytes inhoud. Ik heb er Linux Mint 18 op staan -niets anders- en dat werkt allemaal goed, dus waaraan ligt het?
   Graag Uw advies.
   Mvg
  • Door janwillem
   Bij gebruik van een USB kan het stuurprogramma (driver?) niet worden geladen "omdat het geheugen nog een eerdere versie van het stuurprogramma bevat"(zo luidt de foutmelding) 
   1 oplossing is telkens opnieuw pc opstarten. Is lastig om steeds weer te doen.
   ben op zoek naar hoe ik structureel het probleem met de desbetreffende driver kan verhelpen. ik ben een -bijna- digibeet.
   Jan Willem
  • Door JDAV
   Dit is al de tweede dag op een rij dat windows opeens mijn USB muis niet meer herkent. Als ik hem uittrek en er opnieuw insteek is dit voor 1 dag opgelost.
   Enig idee hoe ik dit kan oplossen?
  • Door carambole
   Een map kan men op 'Alleen lezen' zetten. Bij een stick staat iets van delen, is dat hetzelfde ?
   Een wachtwoord erop zodat zelfs elke laptop/Pc alleen mag lezen en niet kan bijvoegen of wissen, zoiets zoek ik.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...