Ga naar inhoud

Meer data zichtbaar


mausand
 Delen

Aanbevolen berichten

Blijkbaar is dit een lastig probleem. Bijgevoegde template heb ik van de office site gedownload. Hier stonden oorspronkelijk 10 velden in die je kan invullen, aangezien ik 300 locaties wil updaten heb ik meer regels ingevoegd.

De kalender laat alleen maar 10 regels zien en het zijn de 10 bovenste regels. Dus locatie 1 t/m 10 is zichtbaar, maar vul ik 11 t/m 21 in op een andere dag zie ik deze niet. Kan iemand mij helpen?

 

gedaanofniet(cobbe)2.xlsx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit is een multipost, we zetten het topic on hold.

 

Lees PCH forumregels.

 

Quote

Indien onze medewerkers vaststellen dat een vraag op meerdere fora is gepost, kan uw vraag tijdelijk en/of definitief "on hold" worden gezet. Dubbel werk voor onze "vrijwilligers" en bovendien kunnen verschillende adviezen elkaar doorkruisen. Geen goede methode om een probleem op te lossen. Onze medewerkers zullen u van deze tijdelijke en/of definitieve blokkering op de hoogte stellen.

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • kape sloot dit topic
  • iEscape opende dit topic

Deze vraag is zeker op meerdere fora gezet, simpelweg omdat het antwoord geven op de vraag waarschijnlijk te moeilijk is.

Een antwoord het is te lastig, zoek een ander voorbeeld of het kan niet gedaan worden is ook een antwoord. Daar heb ik meer vrede mee dan niet reageren, wat de reden voor mij is om deze vraag op meerdere fora's te posten.

 

*edit*

ik had het inderdaad moeten vertellen dat het een crosspost was, excuus hiervoor. 

aangepast door mausand
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.