Ga naar inhoud

Microsoft Solitaire collection opnieuw instaleren


agie

Aanbevolen berichten

Omdat er wat problemen waren met Microsoft Solitaire  collection heb ik een advies opgevolgd om het te verwijderen en opnieuw te installeren. Verwijderen was niet zo moeilijk maar het opnieuw installeren lukt me niet zo erg.Graag jullie hulp hierbij!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Iemand anders zal je wel helpen om Microsoft Solitaire  collection opnieuw te installeren op je pc. Maar wist je dat het helemaal niet nodig is om die spellen op je pc te installeren? Je kunt ze namelijk ook online spelen. En ja, dat zijn precies dezelfde spellen.

 

Als je die spellen online wilt spelen, dan klik je op de volgende link: https://zone.msn.com/gameplayer/gameplayerHTML.aspx?game=mssolitairecollection&instance=default

Zodra die webpagina geopend is, kun je er een favoriet/bladwijzer van maken (die je bijvoorbeeld de naam Solitaire geeft), zodat je er altijd snel naar terug kunt gaan.

Klik dan op de grote knop met de tekst Play Now.

Daarna kun je kiezen uit 5 spellen, dezelfde 5 spellen als wanneer je die op je pc geïnstalleerd zou hebben:

  • Classic Solitaire (Klondike)
  • Spider
  • FreeCell
  • Pyramid
  • TriPeaks

 

Op die manier kun je alvast gaan spelen, totdat je hulp hebt gekregen bij het installeren van die spelletjes op je pc. En misschien vind je het mooi genoeg, wanneer je die spellen via je browser kunt spelen.

Als je de spellen via je browser speelt, dan heb je altijd de nieuwste versie.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Inderdaad is dit ook een mogelijkheid maar het scherm is een stuk kleiner wat niet zo prettig werkt. Mocht iemand weten hoe ik Solitaire weer terug kan halen , dan stel ik dat zeker op prijs. Maar al wel bedankt voor deze tip!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor je reactie en heb de link gebruikt en geïnstalleerd maar ik krijg afzonderlijke spellen terug maar niet Microsoft solitare  die ik bedoel. 

Als ik in de app store het opnieuw wil installeren op mijn laptop krijg ik een melding dat ik het spel al in bezit heb. Maar ik kan het nergens terugvinden en weet ook niet waar dit terug kan vinden .

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.