Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Aanbevolen berichten

ik had plotseling AVG op mijn laptop, die heb ik verwijderd met revo uninstaller, je hebt dan normaal de optie grondig verwijderen, maar bij AVG blijkt dat niet te werken,

Ik heb verder de map AVG verwijderd, alles werkt gewoon, maar het is misschien niet handig als er halve programma's op dit systeem blijven, ik heb een scan gemaakt met farbar, maar daar staat AVG niet tussen de resultaten

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Wat je nog kan doen:

- je hele C op AVG laten zoeken om te zien of er nog mappen/bestanden van over gebleven zijn (*) en die dan voorlopig te hernoemen.

- ook je register op AVG laten scannen (dan wel eerst een herstelpunt of backup maken!) en daar zeker voorzichtig zijn met het wissen. (daar dient dus dat herstelpunt of die backup voor, om nog terug te kunnen moest je toch iets fout doen)

 

en dan kan je zeker terug gerust zijn.

 

(*) als je twijfelt of een bepaalde map/bestand wel van AVG is, kan je  die gewoon hernoemen op een herkenbare manier (zelf zet ik er dan altijd 111 achter, later weet ik dat bestanden die eindigen op 111 door mij hernoemd geweest zijn met de bedoeling van enz.) en het dan een tijdje aan te zien. Krijg je er geen problemen door dan a. zijn ze toch al zeker door het hernoemen niet meer bruikbaar  en b. kan je ze na een tijd gewoon gaan wissen.

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

 • Topicstarter
 •    1
  Geplaatst: (aangepast)

  ik heb die removal tool geprobeerd, maar zijn nog steeds veel te veel bestanden met AVG achter gebleven, maar zijn wel allemaal vandaag of gister gewijzigd, dus ik ga een herstelpunt maken en ze verwijderen

   

  ik neem aan dat ik niet hoef te zoeken op bestandsinhoud?

  aangepast door Laurens van Eijck

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
 • Topicstarter
 •    1

  hellaas, een heel aantal bestanden kan hij niet verwijderen, ik zou ze kunnen kopieren, voor de zekerheid, en dan met revo verwijderen, maar zijn er erg veel, dus als jullie een ander oplossing weten

  avg verwijderen.JPG

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Omdat het niet duidelijk is om welke versie van AVG het gaat : heb je beide uninstallers (AVG Clear en, verder op de pagina, ook AVG Remover) geprobeerd?


  En heb je die ook als administrator uitgevoerd (rechtsklikken op de .exe-file > Als adminstrator uitvoeren) ?

   

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Geplaatst: (aangepast)

  probeer eens vanuit Veilige modus?

   

  enne: o ja: moest het lukken, ga dan achteraf geen oud herstelpunt terugzetten of je haalt alles terug binnen :xd: )

  aangepast door Passer

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Ik heb altijd AVG AntiVirus gebruikt en (al zeg ik het zelf) ken AVG al jaaaaaaaaaren als mijn broekzak.

  Ik gebruik echter AVG momenteel niet meer.

   

  De normale weg om AVG (en andere progjes) te verwijderen is via het "Configuratiescherm" >> "Programma's en onderdelen".

  Het gebruik van "Revo" was in deze niet aangewezen.

   

  Als het via "Configuratiescherm niet lukt dan pas mag AVG Remover of AVG Clear (naargelang welke versie) ingezet worden.

  Meestal lukt het dan wel om van AVG afscheid te nemen.

  Zelfs na gebruik van één van beide verwijdertooltjes, blijven er nog restanten achter, die enkel via "Regedit" (als administrator) in het register te verwijderen zijn.

  Ik wil er wel op wijzen dat de restanten die in het register achterblijven, de goed werking van je computer totáál niet in de weg staan.

   

  Omdat het werken in het "register" niet alledaags is, wil ik de werkwijze hier niet zomaar neerschrijven.

  Indien TS zich eventueel wel bekwaam acht in het register te duiken (op eigen risico), dan lees ik het wel en plaats ik de juiste te volgen werkwijze.

  Toch even herhalen: wat er aan restanten in het register achterblijft heeft géén invloed op de werking van je systeem!

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...