Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Gisteren
 2. sorry, was fout bestandje. Dit is het juiste AdwCleaner[C00].txt
 3. Cil

  W 10 en mappen gedeeld???

  De mail was in de Spam terecht gekomen, vandaar mijn late reactie/ Ik zal morgen kijken of diegene online is
 4. Hallo, ik heb idd als eerste alle bestanden en fotos op een externe harde schijf gezet. De bovenstaande activeX bestanden heb ik nog niet gewist, mede vanwege de traagheid van de pc, (die al wel sneller opstart). Eerst de scantool op mn buroblad gezet samen met de andere file en fix geklikt. Bijgaand de log file. Nu ga ik de andere HD Tune draaien. Ik hoop vandaag nog een update te kunnen geven, Mvg Huib Fixlog.txt
 5. Geen probleem, neem maar de noodzakelijke tijd. Daar moet terdege rekening mee gehouden worden. Daarom raad ik je aan, voorrang te verlenen aan het maken van een back-up van de data. Dat is blijkbaar een dikke boterham.
 6. Dank u, ik ga ermee aan de slag. vooralsnog gaat dit een aantal dagen duren daar de pc erg traag is. ik meld me zeker!
 7. Ik doe dit meteen vanavond, net terug uit het ziekenhuis, dus kon even niet reageren....
 8. Borki

  configureren

  Goei middag, heeft u mijn bericht gisteren niet gekregen, met al de mislukte updates? Ik had gezegd dat ik ze niet kon opslaan omdat het Unicode-document was, maar ik heb het toch kunnen opslaan, omdat ik de code heb kunnen veranderen. Ik zal het nog eens doorsturen. Vriendelijke groeten Gert
 9. nee het is geen upgrade, je kan dan beter de vorige versie eerst verwijderen. maar heb je porrelaar zijn bericht ook gelezen? wat zijn uw systeem eigenschappen en heb je die vergeleken met de" systeemvereisten van google earth pro? aanbevolen systeemvereisten: CPU: werkt met amd64, 2 GHz Systeemgeheugen (RAM): 4 GB Vaste schijf: 4 GB vrije schijfruimte Internetverbinding met hoge snelheid Grafisch subsysteem voor 3D: compatibel met OpenGL 2.0 Beeldscherm: 1280 x 1024, 32-bits kleuren
 10. Hensyr, als ik "deze versie" wil installeren, dien ik dan eerst vorige te deïnstalleren of gaat het hier nog om een upgrade
 11. De hulp in dit topic laat ik graag over aan Hensyr, omdat hij veel meer verstand heeft van Linux dan ik. Wel wil ik opmerken dat Google Earth Pro een vrij zwaar programma is. Hier staan de systeemvereisten, zowel voor Windows, Mac als voor Linux: https://support.google.com/earth/answer/21955?visit_id=636994755772548915-4023038368&rd=1 Zelfs de recommended (aanbevolen) systeemvereisten die daar genoemd worden, vind ik nog aan de lage kant. Volgens mij is Google Earth Pro gebaat bij meer werkgeheugen, een betere processor en een behoorlijke grafische kaart. Het kleine venster in het midden op het scherm is het normale startvenster van Google Earth. Dat zie ik ook wanneer ik Google Earth Pro opstart. Eén of 2 seconden later zou Google Earth Pro het gehele beeldscherm in beslag moeten nemen, maar dat gebeurt niet bij knapgastje. Hij komt dus niet voorbij het startscherm. Ik heb op mijn Windows 10 pc gecontroleerd wat taakbeheer laat zien, wanneer Google Earth Pro helemaal is opgestart. Wanneer ik dan enkel mijn muis wat heen en weer beweeg (ik klik dus nog nergens op) dan loopt het gebruik van de processor op tot 23% en het gebruik van de GPU (grafische kaart) tot 30 à 40%. En dat komt enkel en alleen door het programma Google Earth Pro: Ik heb in mijn Windows 10 pc 8 GB RAM, als processor de Intel Core i5-3550 @3.30GHz, en als grafische kaart de NVIDIA GeForce GT530 met 2GB eigen werkgeheugen. Met deze pc kan ik Google Earth Pro makkelijk draaien. Ik heb echter in het verleden ook wel zwakkere computers gehad en daarmee viel niet te werken met Google Earth (Pro). Misschien kan knapgastje vertellen welke CPU, GPU en hoeveel werkgeheugen er in zijn pc zitten? Met die informatie kan Hensyr hopelijk weer verder.
 12. Verder dan dit gaat het niet dus. Raar... robeer eens met deze versie
 13. Ik heb nu terug geïnstalleerd via uw link, ook heb ik die door u gegeven link voor lsb-core gevolgd. Nog steeds hetzelfde effect. Ik laat hierbij een printscreen van datgene wat ik te zien krijg wanneer ik google earth wil opstarten, nog steeds dus de wereldbol en het vierkantje van boven links.
 14. Bedankt voor de gedetailleerde uitleg. Ik heb een regel aangemaakt zoals je voorstelde, en kijk nu uit naar het effect ervan. Ik zal je laten weten of het werkt of niet.
 15. OK, dan kan het onderwerp afgesloten worden temeer daar Ludo op het ander forum de oplossing voor zijn probleem heeft gekregen.
 16. Die fixlog hadden we al gehad. Het is nu de beurt aan de log van AdwCleaner. Dit logbestand kan je vinden op de systeemschijf als C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt.
 17. kweezie wabbit

  configureren

  We hebben al erger meegemaakt De afbeelding is dezelfde als de vorige en daar kunnen we dus niets mee doen. Het klopt dat er meer dan 8 mislukte updates in de lijst staan maar dat is omdat deze 8 updates al meerdere keren mislukt zijn. Je hebt zelf ook een boel werk want je zal het allemaal moeten opnieuw doen en als je het bestand opslaat, klik je bij de foutmelding klik je op OK. Het bestand wordt dan wel opgeslagen en je kan het daarna als bijlage toevoegen.
 18. Ik denk niet dat dat nodig is. Op de afbeelding in je eerste bericht is te zien dat het geheugen maar voor 70% in gebruik is. Dat zou eigenlijk nog voldoende reserve moeten zijn om vlot te surfen. Op het moment van de screenshot was de piek van de belasting waarschijnlijk al weer voorbij zodat we niet meer kunnen zien wat de oorzaak was. Op de 2de afbeelding is er slechts 50% geheugenbelasting. Als je het sinds die ene keer niet meer hebt gehad, zou ik me geen zorgen maken en is een uitbreiding van het geheugen niet nodig. Als je wil, kan je wel het geheugen uittesten met Memtest86+ zodat je zeker bent dat het nog goed is. Alle informatie hierover vind je in deze handleiding.
 19. Hierbij het vervolg van de opdrachtprompt
 20. Hierbij heb ik 2 logjes gezet waarvan eentje met veel opgemerkte fouten. AdwCleaner[C00].txt
 21. Ik las HIER(<<klik) iets dat je probleem zou moeten oplossen.
 22. Hallo, na de installatie van de Office 365 Personal kom ik er niet toe om nog een backup of een een systeemschijfopslag te maken op een externe harde schijf. Ik werk met Windows 10. Telkens loopt de backup goed maar op het einde zegt hij dat er 2 problemen zijn en dat hierdoor de backup niet kan worden afgesloten. In bijlage stuur een bestandje. Hier ook nogmaals de foute antwoorden: In Back-up is een probleem opgetreden bij het maken van een back-up van bestand C:\Windows\System32\config\systemprofile\Documents. Fout: (STATUS_WAIT_2 (0x80070002)) In Back-up is een probleem opgetreden bij het maken van een back-up van bestand C:\Windows\System32\config\systemprofile\Pictures. Fout: (STATUS_WAIT_2 (0x80070002)) Wat moet ik doen? Backup Files 2019-07-22 085435_error.log Backup Files 2019-07-15 150958_error.log
 23. Afgelopen week
 24. download google earth vanaf deze download link ga naar de map downloads en gooi die google-earth-pro-stable_7.3.2_amd64.deb weg en installeer google-earth-pro-stable_current_amd64.deb met het software center
 1. Laad meer activiteit
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.