Ga naar inhoud

Thunderbird naar outlook 2010 overzetten


ruud

Aanbevolen berichten

  • Reacties 20
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

[h=3]Dat bedoel ik met 2.10:

2.10 Hoe exporteer ik e-mails naar een ander mailprogramma of computer?[/h]Thunderbird's mail-bestanden zijn in standaard platte tekst "mbox" formaat, dat bijna ieder email-programma kan lezen of importeren. Veel software van derden heeft de optie om Eudora e-mails te importeren. Dit is ook in "mbox" formaat; deze functie zou je Mozilla Mail-bestanden moeten kunnen verwerken.

De emails staan in de profilemap, (zie De Profiel Map), in de Mail and (als je IMAP gebruikt)ImapMail-mappen. Iedere e-mail map (Inbox, Sent, etc.) wordt opgeslagen als twee bestanden; eentje zonder extensie (b.v. INBOX), welke de emails zelf bevat (in ‘mbox’ formaat), en eentje met een .msf extensie (b.v. INBOX.msf), welke de index bevat (Mail Summary File) naar het email-bestand. Vertel de andere programma's om e-mails te importeren vanuit het bestand zonder extensie.

Wanneer je e-mail naar een ander Mozilla profiel wilt brengen, zet dan het e-mail-bestand in de andere Mail map.

Bron: Thunderbird Help: Thunderbird FAQ

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.