Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Download en installeer Speccy.

Tijdens de installatie heb je nu de mogelijkheid om Nederlands als taal te selecteren.

Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is.

Speccysetup_zps67a9e41f.png

Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.

Als dit gereed is selecteer je bovenaan " Bestand - Publiceer Snapshot " en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ".

In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware icon_e_wink.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sluit je laptop af, verwijder alle USB-apparaten en SD-kaart indien aanwezig.

Verwijder de adapter en de batterij...druk nu een vijftal keer de powerknop in en hou deze telkens een tiental seconden ingedrukt.

Verbind de adapter terug met de laptop en netspanning en kijk of de laptop nu normaal opstart (zonder dat je de batterij terug plaatst).

Draait de ventilator nu nog aan hoge toeren ?...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maar men zegt me dat het abnormaal is dat hij constant draait:

- wat is daar van aan?

- bij mijn vorige pc's gebeurde dat niet; is het gewoon afhankelijk van het model

- is het schadelijk voor het systeem?

Sorry voor al die vragen, maar heb al eens een pc verloren door oververhitting (wegens stof)

en zou het deze keer wil voorkomen

Dus hartelijk dank Asus als je even kan uitweiden ...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Of ie al dan niet constant draait is afhankelijk van het concept van de laptop. Het is uiteraard niet makkelijk om dit vanop afstand te beoordelen: wat zeker is, is het feit dat de temperaturen niet te hoog zijn op het moment dat je een Speccy-logje produceerde.

Wat ook zeker is, is dat het over een vrij recente laptop gaat die nog in volle garantie is...dus als je je twijfels hebt omtrent de correcte werking maak je ook best gebruik van die garantie.

De beginnende aanwezigheid van stof zou ook een mogelijkheid kunnen zijn, zodat je ventilator meer moeite moet doen om de temperaturen te handhaven, zeker als de laptop regelmatig werd gebruikt als "schootdier".

Maar zoals reeds aangehaald is dit vanop afstand zéér moeilijk te interpreteren: heb je je twijfels, dan neem je best contact op met de naverkoopdienst van je verkoper.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.