Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.Kadoim

Automatisch naar volgende slide bij muisklik - uit te schakelen?

  Aanbevolen berichten

  Dag allemaal,

   

  Bestaat er een manier in PowerPoint 2016 om uit te schakelen dat je automatisch naar de volgende slide gaat wanneer je op een dia klikt?

  Ik zou willen werken met enkel actieknoppen, en niet met de automatisch klik-naar-de-volgende-dia-functie.

  Ik heb al heel wat zitten Googlen en blijkbaar bestond de functie - makkelijk vindbaar - in vorige versies van PowerPoint wel, maar ik heb me nu al dood gezocht in PP 2016, en tevergeefs.

   

  Wat ik al gevonden heb, is de 'nepoplossing' om een onzichtbaar kader voor je dia's te plaatsen waaraan je de actie 'geen' verbindt. Het probleem is dat alle andere video's, fragmenten en/of actieknoppen dan ook niet meer aanklikbaar zijn.

   

  Kan iemand mij helpen?

   

  Alvast heel erg bedankt!

   

  Kadoim

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Als je in PowerPoint automatisch slide wilt uitschakelen dan moet je op ESC klikken.

  Tenminste als je dat bedoeld.

  Ik ben geen kenner maar normaal gezien zou je aan de knoppen macro kunnen doen. (Beeld / Macro's)

  Klik bovenaan op wat wilt je doen en typ knoppen en kies voor hulp krijgen van knop..... en dan kies je voor actie.......

   

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Op 11-1-2018 om 15:53, Kadoim zei:

   

   

  Bestaat er een manier in PowerPoint 2016 om uit te schakelen dat je automatisch naar de volgende slide gaat wanneer je op een dia klikt?

   niet met de automatisch klik-naar-de-volgende-dia-functie.

   

   

  Selecteer de eerste dia.

  Ga naar overgangen.

  Daar verwijder je het vinkje voor Bij muisklik.

  Klik op Op alles toepassen.

   

   

  2018-01-12_19h24_41.thumb.png.3c284c10050e51d3a79198354ff7aeb4.png

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites


  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.