Ga naar inhoud

Kan kids mods niet aanpassen op Lenovo tablet


Aanbevolen berichten

Ik heb een Lenovo tab 4 10 tablet gekocht en kids accounts aangemaakt voor mijn kinderen. Nu wil ik het kids account van mijn zoontje zo instellen dat ik zelf ook vanuit Google Play apps kan downloaden naar zijn account. Maar wat ik ook probeer, ik kan zijn account niet meer aanpassen, alleen hoe lang hij schermtijd krijgt, maar niets meer. Hoe los ik dit op? Ik kan wel apps toevoegen op mijn eigen profiel maar daar dat is niet wat ik wil.

aangepast door Lizanne Jakobs
Link naar reactie
Delen op andere sites

@Lizanne Jakobs

 

Kan je met dit mee vooruit?

Scroll naar Multigebruiker.

Quote

Nieuwe gebruiker: er kunnen meerdere gebruikersaccounts zijn, zoals standaardgebruiker en kinderaccount. Een standaardgebruiker kan kinderaccounts beheren. In kinderaccounts zijn er vele kindvriendelijke apps beschikbaar, zoals video's, spelletjes, muziek enz. Inhoud kan worden beheerd in Ouderlijk toezicht.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik snap het principe hier allemaal van, maar in de praktijk kan ik het niet oplossen. Wat moet ik aanklikken om het alsnog aan te kunnen passen? Ik kan in het account van mijn zoon bijvoorbeeld wel bepaalde apps wegklikken waardoor hij ze niet meer kan zien, maar ik kan niets nieuwe downloaden. Alleen in mijn omgeving maar niet in zijn account.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...