Ga naar inhoud

hbauduin
 Delen

Aanbevolen berichten


Geen probleem om te verwijderen maar ik raad u aan om te verder mee te doen want de toekomstige office zullen allemaal hetzelfde uitzien. Daarbij zullen steeds meer mensen Office 2007 gebruiken.

Wilt je toch verwijderen dan zo:

Configuratiescherm / software

Verwijdert daar office 2007

Download CCleaner.

Installeer het en start CCleaner op. Klik in de linkse kolom op “Cleaner”. Klik achtereenvolgens op ‘Analyseren’ en 'Schoonmaken'. Soms is 1 analyse niet voldoende. Deze procedure mag je herhalen tot de analyse geen fouten meer aangeeft. Klik vervolgens in de linkse kolom op “Register” en klik op ‘Scan naar problemen”. Als er fouten gevonden worden klik je op ”Herstel geselecteerde problemen” en ”OK”. Dan krijg je de vraag om een back-up te maken. Klik op “JA”. Kies dan “Herstel alle geselecteerde fouten”. Sluit hierna CCleaner terug af.

Wil je dit uitgebreid in beeld bekijken, klik dan hier voor de handleiding.

Ook register reinigen.

Herstart de computer.

Installeert office 2003

Link naar reactie
Delen op andere sites

Office 2007 wordt overal onderwezen en Office 2003 niet meer. Als je Office 2003 gewoon bent, zal je toch merken dat je met Office 2007 veel mooiere documenten kunt maken. Lees mijn review maar eens over Word 2007. Mocht je zelfs Office 2010 verkiezen, vindt je er hier meer uitleg over:

Maar desondanks dat, als je toch wilt terugkeren naar Office 2003, volg dan de stappen van hierboven van Stegisoft.

Link naar reactie
Delen op andere sitesGast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...