kweezie wabbit

Supervisor
 • Aantal items

  32.273
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  85

kweezie wabbit won de laatste dag op 8 januari

kweezie wabbit had de meest gelikete inhoud!

2 Volgers

Over kweezie wabbit

 • Titel
  Supervisor
 • Verjaardag 02-08-58

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 Ultimate
 • Monitor
  Samsung SyncMaster943SN
 • Moederbord
  MSI H55M-E33
 • Processor
  Intel Core i3 540 @ 3.07 GHz
 • Geheugen
  2 X 2GB Corsair DDR3 @ 1333 MHz dual channel
 • Grafische Kaart
  Grafische chip geïntegreerd in de CPU
 • Harde Schijf
  WD 640GB (32MB cache) SATA300 7200rpm Caviar Black
 • Voeding
  CORSAIR CX400W, whisper quiet
 • Geluidskaart
  On board
 • Behuizing
  recycled van mijn vorig systeem

Contact Info

 • Website URL
  http://sites.google.com/site/kweeziewabbit/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Professionele Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

2.227 profielweergaven
 1. Sorry voor de late reactie. Hoe staat het met het probleem? Is er al iets veranderd? Processor en socket moeten op elkaar afgestemd zijn. Jouw processor zal enkel passen op een 1155 socket moederbord. Als die niet meer te vinden zijn, moet je een ander moederbord en bijhorende processor nemen.
 2. @JDAV Als je verder geen vragen of problemen meer hebt, geef dan een seintje zodat we dit onderwerp kunnen afsluiten.
 3. Mogen we dan je probleem beschouwen als opgelost en het topic afsluiten?
 4. Dit is niet echt wat ik gevraagd had want er ontbreken nog wat belangrijke gegevens. Onderaan het venster is er nog een statusbalk waarop het aantal processen vermeld staat en het globaal % van processor en geheugengebruik. Die informatie zou ik ook willen zien. Klik ook eens met rechts op het proces svchost.exe dat zo veel geheugen gebruikt en kies dan voor naar services gaan (onderaan in het uitklapmenu). Klik dan op de hoofding van de kolom proces-id en scroll dan door de lijst tot je de gemarkeerde services ziet. Normaal moeten ze allemaal bij elkaar staan met hetzelfde proces-id. Neem hiervan een afbeelding en voeg deze als bijlage toe aan een volgend bericht.
 5. Je kan proberen om het bestand pe_rom.dll toe te voegen aan de exclusion list van Norton. Dan wordt dit niet meer gezien als een besmetting en krijg je ook geen melding meer.
 6. Schakel je antivirus- en antispywareprogramma's uit, mogelijk kunnen ze conflicteren met zoek.exe (hier en hier) kan je lezen hoe je dat doet. Download Zoek.exe naar het bureaublad (niet de .zip- of .rar-versie). Wanneer Internet Explorer of een andere browser of virusscanner melding geeft dat dit bestand onveilig zou zijn kun je negeren, dit is namelijk een onterechte waarschuwing. Dubbelklik op Zoek.exe om de tool te starten. Gebruikers van Windows Vista en later dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Kopieer nu onderstaande code en plak die in het grote invulvenster: Note: Dit script is speciaal bedoeld voor deze PC, gebruik dit dan ook niet op andere PC's met een gelijkaardig probleem. chromelook; firefoxlook; emptyfolderscheck;delete resethosts; AvastVBoxSvc;s C:\Windows\tasks\ROC_JAN2013_TB_rmv.job;f C:\Program Files (x86)\AVG Secure Search;fs avast;z avg;z CHRdefaults; installedprogs; standardsearch; autoclean; De optie "Scan All Users" staat standaard aangevinkt. Klik nu op de knop "Run script". Wacht nu geduldig af tot er een logje opent (dit kan na een herstart zijn als deze benodigd is). Mocht er geen logje verschijnen, start zoek.exe dan opnieuw en klik op de knop zoek-results.log, de log verschijnt dan alsnog. Post het geopende logje in het volgende bericht als bijlage. Zoek.exe logbestand plaatsen Voeg het logbestand met de naam "Zoek-results.log" als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\Zoek-results.log.) Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.
 7. Dat is dan ook weer opgelost. Heb je buiten die melding van office nog andere problemen waar we moeten naar kijken?
 8. Vermoedelijk gaat het dus om een "false positive" maar dat is nog niet bevestigd. AI suite 3 is een tool om hardware en andere instellingen aan te passen. Het is normaal niet zo dat je dit dagelijks of zelfs wekelijks gebruikt. Die AI Suite hoeft dus eigenlijk niet op te starten met windows. Als het echt nodig is, kan je de suite ook manueel opstarten.
 9. Kan je de bewerkte foto's dan niet rechtstreeks opslaan in je bibliotheek afbeeldingen? Dat scheelt een stap en een boel tijd zou ik denken.
 10. De Windows Live Photo Galerie heeft geen activering nodig en Windows Photo Viewer ook niet. Met welk programma bewerk je de afbeeldingen?
 11. De AI Suite 3 werd niet verwijderd door mijn acties. Normaal is dit programma inderdaad onschadelijk. Kan je nakijken in de loggings of de quarantaine van Norton welk bestand zou geinfgecteerd zijn?
 12. Geen abnormale processorbelasting. Kan je nu ook een afbeelding maken van de geheugenbelasting? Sorteer daarvoor op de kolom geheugen. Maak een afbeelding van het volledige venster van het taakbeheer en voeg deze toe als bijlage. De vermalding van malwarebytes verdwijnt normaal gezien als de proefperiode vorbij is. Je kan ook de proefperiode handmatig vroegtijdig beeindigen. Start Malwarebytes en ga naar de instellingen en open de tab mijn account. Daar kan je de proefperiode stopzetten en dan verdwijnt de melding. Je hebt dan wel geen realtime bescherming meer en je zal dus de scans voortaan manueel moeten uitvoeren.
 13. De harde schijf is in prima conditie. Dat is dus ook niet de oorzaak. We gaan eens kijken of er soms een abnormale processorbelasting is. Druk gelijktijdig de toetsen Ctrl-Alt en Delete in en kies nu "Taakbeheer starten". Selecteer de Tab Processen en klik vervolgens onderaan op "Processen van alle gebruikers weergeven". Klik nu op de hoofding van de kolom "processor" tot de processen die cpu verbruiken bovenaan staan. Zo zie je welk proces het meeste van je cpu kracht vraagt. Maak nu van je Taakbeheer een afbeelding en voeg dit toe als bijlage in je volgende bericht.
 14. Zorg dat je Farbar Recovery Scan Tool vanuit de download map naar je bureaublad plaatst (dit is zeer belangrijk!) Note: Dit script is speciaal bedoeld voor deze computer, gebruik dit dan ook niet op andere computers met een gelijkaardig probleem. Open Kladblok. Klik op Start > Alle Programma's > Bureau-Accessoires > Kladblok. Kopieer onderstaande code en plak dat in "Kladblok" start CreateRestorePoint: CloseProcesses: HKLM-x32\...\Run: [NPSStartup] => [X] CHR HKLM\...\Chrome\Extension: [iikflkcanblccfahdhdonehdalibjnif] - hxxps://clients2.google.com/service/update2/crx CHR HKLM-x32\...\Chrome\Extension: [iikflkcanblccfahdhdonehdalibjnif] - hxxps://clients2.google.com/service/update2/crx Task: {0D8A891D-890C-4808-84D8-2F436AB14653} - \Microsoft\Windows\Application Experience\AitAgent -> Geen bestand <==== AANDACHT Task: {1274336E-AB06-46B6-A48C-0671C5557CC6} - \Microsoft\Windows\TaskScheduler\Maintenance Configurator -> Geen bestand <==== AANDACHT Task: {1687544D-7247-4F5A-965A-A6E920E55278} - \Microsoft\Windows\TaskScheduler\Manual Maintenance -> Geen bestand <==== AANDACHT Task: {6F02587F-8A2B-4552-97F6-DEEF229E335B} - \Microsoft\Windows\TaskScheduler\Idle Maintenance -> Geen bestand <==== AANDACHT Task: {B7992938-01F1-4F40-A0EC-0D23D2F0F152} - \Microsoft\Windows\TaskScheduler\Regular Maintenance -> Geen bestand <==== AANDACHT Task: {CFD7C21A-808B-487B-A6EC-8A10E44E8360} - \Microsoft\Windows\SettingSync\BackupTask -> Geen bestand <==== AANDACHT EmptyTemp: end Ga naar Bestand - Opslaan als. Kies als locatie bureaublad. Bij "Bestandsnaam" zet je: fixlist.txt. Bij "Opslaan als type" selecteer je: Alle bestanden (*.*). Als het goed is staat er nu een text bestand op je bureaublad? Start de Farbar Recovery Scan Tool. Als het programma is geopend, klik Yes (Ja) bij de disclaimer. (indien nodig) Druk op de Fix knop. Er zal u een logbestand aangemaakt worden (fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht.
 15. Als Defraggler is opgestart, moet je eerst de C-schijf selecteren (aanklikken) en dan links onderaan op de knop analyseren klikken. Dan wordt de schijf gecontroleerd en een overzicht gemaakt. Zo lang de fragmentatie onder de 10 % blijft, is het niet nodig om te defragmenteren. Wil je wel defragmenteren, klik dan op de knop defragmenteer. Met de free versie kan je dit niet plannen en zal je het zelf moeten in de gaten houden wanneer het nodig is. De knipsels 1, 2 en 3 gaan eigenlijk over hetzelfde programma. Het betreft een tool om meer speciale karakters te gebruiken. Je kan de tool hier downloaden. Probeer eerst de tool opnieuw te installeren en dan te verwijderen. Na het verwijderen ook het register opruuimen met Ccleaner. Wat betreft knpsel 4. Klik in de rechter bovenhoek eens op het icoontje naast het vraagteken. Daarmee verberg je het voorbeeldvenster. Je kan ook het voorbeeldvenster verkleinen als je wil. Ga met de cursor op de scheiding staan tussen de bestandslijst en het voorbeeldvenster. Het is even zoeken tot de de cursor veranderd in een dubbele pijl links-rechts en sleep dan de scheiding naar rechts tot de gewenste plaats. Sluit de verkenner en de volgende keer dat je de verkenner opent, zou die de scheidingslijn op de nieuwe locatie moeten weergeven. Met welk programma bekijk je de afbeeldingen? Als je de afbeeldingen bekijkt met de Windows Photo Viewer, dan is het normaal omdat de viewer geen onderdeel is van het office pakket maar van windows zelf.