Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Aanbevolen berichten

Ik had al eerder dit probleem en toen had ik ook een post gemaakt en toen moest ik naar apparaatbeheer en dan mijn geluidsapparaten verwijderen. Dan als ik mijn laptop opnieuw opstartte had ik weer geluid omdat hij die apparaten opnieuw installeerde. Ik heb dit nu al 10 keer gedaan maar het werkt niet meer. In mijn volume mixer staat alles op honderd en niks is gemute. Het groene balkje voor het geluid komt ook helemaal omhoog maar ik hoor niks. 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Waarom moet je geluidsapparaten verwijderen?

Totaal zinloos.

Als je daar geluidkaart ziet is alles in orde.

 

Klik links op vergrootglas en dan typ je geluid en kies uitvoer apparaten kiezen

Daar kan je uw toestel kiezen en eventueel uw geluidskaart kiezen.

Eventueel kan je daar rechts bovenaan op Configuratiescherm geluid klikken en daar eventueel ook iets aan te passen.

 

aangepast door stegisoft

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
 • Topicstarter
 •    1

  Als ik geluid zoek komt er dit:
   IlYOt9i.png
  En invoer/uitvoer van het geluid staat bij apparaatbeheer. Met het verwijderen bedoel ik dat systeem, niet dat ik mijn oordopjes er uit haal maar het systeem van mijn oordopjes verwijder ik dan. Nu werkt het alleen niet.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Klik daar op audio-instellingen.

   

  Klik eens met de rechtermuisknop op start en dan systeem

  Wat staat daar bij versie (windows-specificatie)

   

  Of typ winver in Windows powershell (admin) dat je vind met de rechtermuis op start.

   

  Powershell wordt de nieuwe opdrachtprompt

   

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Dan heb je nog de oude Windows versie.

  Klik op vergrootglas en dan update typen en daar op updaten laten zoeken.

  Je hebt misschien niet meteen update maar Windows zal normaal gezien beginnen downloaden en installeren.

   

  Huidige versie is 1809

   

   

  aangepast door stegisoft

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

 • Topicstarter
 •    1

  Ik heb hem aan laten staan 's avonds en toen ik klaar was met douchen stond er een knopje met opnieuw opstarten en nu is hij versie 1809. Ik heb alleen nog steeds geen geluid.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Wellicht overbodige vraag: heb je een knopje op je boxen om ze aan en uit te zetten? - enne: (als het geen blue tooth is) plug je boxen eens opnieuw in en 'rommel' eens even met je kabeltjes ('t kan ook en stuk/gebroken kabeltje - dus iets mechanisch) zijn...

  (moest je andere boxen kunnen proberen...)

  aangepast door Passer

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  • Welkom op PC Helpforum

  • Leden statistieken

   • Aantal leden
    39.675
   • Meeste online
    1.765

   Nieuwste lid
   Albert Bergers
   Registratiedatum
  • Gerelateerde inhoud

   • Door m.ramtin
    Goedemiddag,
    Mijn laptop loopt elke keer helemaal vast. Zelfs mijn muis beweegt dan niet meer en ik weet niet hoe ik dit probleem op kan lossen?
    Ik gebruik een Dell Latitude E6540 met windows 10.
    Ik heb mijn laptop al geupdate, maar dat heeft helaas niet geholpen.
     
   • Door dreivilo47
    Ik wil graag een snelkoppeling die altijd werkt zonder de paden aan te passen wanneer ik m'n usbstick gebruik op een andere pc.
     
    Voorbeeld: Ik heb een snelkoppeling om de PowerShell ISE op te starten als admin.
    Het doel van de snelkoppeling is: %windir%\system32\WindowsPowerShell\v1.0\PowerShell_ISE.exe "W:\PowerShell\test-code.ps1","W:\PowerShell\template_script.ps1"
     
    "W:" of "W:\" zou dus moeten vervangen worden door iets wat altijd werkt.  Iets in de aard van "%windir%".
     
    Iemand een suggestie?
   • Door Helpme!!!
    Mijn acer laptop die ik recent nog heb geupdate naar windows 10 heeft verbindings problemen. Als je de pc opstart is er niks aan de hand en je kunt er gewoon op surfen. Na ongeveer 15 minuten verlies ik alle verbinding met het internet en moet ik de pc opnieuw opstarten en dan herhaalt dit proces zich. Wat is het probleem en hoe los ik dit op ?
   • Door Peterklaas
    De interne microfoon van mijn laptop werkt niet. Heb al alles geprobeerd, en het bizarre is dat als ik naar Microfoonmatrix (Realtek(R) audio) ga, dat de groene balkjes reageren op mijn stem. Daar is dus geen probleem. Maar als ik wil videochatten hoort niemand mij, of als ik een spraakfragment heb opgenomen, staat er geen geluid op het afgespeelde fragment.
    Mijn microfoon staat ingeschakeld, en bij de privacy-instellingen hebben zo goed als alle apps toegang tot de microfoon. Wat kan nog het probleem zijn?
     
     
   • Door clovis
    geachte,
     
    ik denk dat het mij NIET lukt om ongewenste mails te verwijderen..iedere dag moet ik mij bezighouden met mails te verwijderen..ik vraag mijzelf zelfs af hoe ik in godsnaam eraan kom in feit..!!!! hier enkele voorbeelden bij van advertentie mails....ik verwijder ze op deze manier...voorbeeld van ashampoo ( op die site heb ik mij wel gerigistreerd ;...de rest NIET) ik open de mail gan naar : (helemaal rechts ..optie " meer"...dan naar " berichten zoals deze filteren...dan " filter maken"..."verwijderen" aankruisen en dan op de knop "filter maken" en dan verdwijnt het optie scherm..maar daarmee is mijn mail NIET defintief verdwenen..want ik krijg nog steeds mails terug van ashampoo !!!! dus moet ik hier iest verkeerd doen !!!! de advertentie mails zijn nog irritanter..die moet je OPENEN ( allez denk ik toch..maarzo neem je toch het risico op virussen? als je die verplicht moet openen?° en dan zie je links nog niet de optie :...waarvan je dus GEEN filter kan aanmaken !!!! bestond ermaar een app..waarvan je die schit van mails kunt DEFINTIEF KUNT verwijderen !!!!!!!! weet je dat ik deze advertentie's toevallig of niet erbij heb gekregen heb..als ik via mijn pc,eens heb gekeken heb op mijn moeders emailadres..kan dit? natuurlijk had ik haar toestemming hé..ook zij..moet nog veel meer mails opruimen dagelijks !!!!! aub help mij !!!!!! ik krijg er een punthoofd van !!!!!! grts Clovis


  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...